O portalu

Portal zaposliosi.me

U cilju poboljšanja uslova zapošljavanja osoba sa invaliditetom, došli smo na ideju da kreiramo portal zaposliosi.me. Upoznati smo sa činjenicom da postoji niz portala koji se bave zapošljavanjem osoba, ali nijedan od pomenutih nema poseban dio koji se bavi zapošljavanjem osoba sa invaliditetom. Takođe, nijedan portal nema video prezentaciju osobe koja je konkurentna na tržištu rada. Tako da možemo da pariramo svim sajtovima za zapošljavanje, jer naš portal neće biti namijenjen samo osobama sa invaliditetom, već i svim nezaposlenim osobama u Crnoj Gori.

Portal nudi informacije koje su od značaja za zapošljavanje osoba sa različitim vrstama invaliditeta. Kao organizacija, koja se primarno bavi osobama oštećenog vida, nismo željeli da portal bude posvećen samo gore pomenutima, već svim osobama sa invaliditetom u Crnoj Gori.

U jednom dijelu našeg portala će se naći informacije koje su pravnog karaktera, propisi, obrasci, pravilnici, zakoni, strategije u vezi sa zapošljavanjem osoba sa invaliditetom, kao i beneficije koje uređuje Zakon o zapošljavanju i profesionalnoj rehabilitaciji. Na ovaj način se informišu i poslodavci i kandidati o pravima i beneficijama Zakona o zapošljavanju i profesionalnoj rehabilitaciji u vidu subvencija zarade, opremanja radnog mjesta, asistenta u radu, i drugih povoljnosti.

Poseban, i najznačajniji dio našeg portala su profili nezaposlenih osoba sa invaliditetom, koje prati fotografija, CV, i nešto potpuno inovativno - video prezentacija. Video prezentacija je odličan vid samopredstavljanja, kako bi se poslodavac na što vjerodostojniji način mogao uvjeriti u sposobnosti osobe sa invaliditetom, i pokrića onoga što je u CV navedeno.

Treći dio portala biće namijenjen poslodavcima, gdje ćemo napraviti razliku između onih koji zapošljavaju osobe sa invaliditetom, i onih koji ne zapošljavaju, a mogli bi, i sada im se nudi mogućnost. Za poslodavce će biti ponuđena mogućnost oglašavanja za potencijalna radna mjesta za osobe sa invaliditetom. Na taj način ćemo biti spona između poslodavaca i nezaposlenih osoba sa invaliditetom.

Ovu ideju prepoznao je i finansirao ZZZCG kroz Poziv „Profesionalna rehabilitacija, aktivan izlaz iz nezaposlenosti, zapošljavanje osoba sa invaliditetom“.

Proces je jednostavan
Ako hocete mi mozemo sve da uradimo za Vas
  • Posaljete podatke

    Na kontakt stranici popunite formular i posaljite nam osnovne podatke pomocu kojih cemo vas kontatirati da bismo dobili dodatne informacije o Vama.

  • Kreiramo Vam CV

    Stručan i posvećen tim ce sa dobijenim podacima za vrlo kratko vrijeme napraviti vaš online profil i postaviti ga na portalu u rubrici Kandidati.

  • Dobijete posao

    Pošto smo umrežili veliki broj kompanija vrlo brzo će Vas kontaktirati predstavnik neke od kompanija koja ima slobodno radno mjesto.Mobilne Platforme

  


Informisanjem do bržeg i lakšeg zapošljavanja osi.
Izradu aplikacije podržala

Portal nudi informacije koje su od značaja za zapošljavanje osoba sa različitim vrstama invaliditeta. Kao organizacija, koja se primarno bavi osobama oštećenog vida, nismo željeli da portal bude posvećen samo gore pomenutima, već svim osobama sa invaliditetom u Crnoj Gori.prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi

Prijatelji portala